4 DAGAR, 22 DAGAR


FLUGKÄRLEK

En bild fotad av min klassis Erik. Hur underbar är inte bilden?RENOVERING PÅGÅR

Håller på att pillar lite i bloggdesignen och därför kan det se väldigt konstigt ut just nu.


INSPIRATIONGör ditt eget klädkollage HÄR


SLOTTET MED GRÖN TON


Foto: Jag


VILA

 
Finns hos nelly.com för 159:-. Dessutom får du 50:- i presentkort om du går in på deras hemsida och designar en egen bikini :) Då får du även chansen att vinna en resecheck på 20.000:-


SOMMARSKOR

Chad SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM Costa Rica SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM  St Tropez SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMLady SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM   Ge mig sommar nu!

FY FAAAN!

Jag är så arg nu att det inte går att beskriva. Jag kan inte förstå att det finns så fruktansvärda människor. Hur kan man slå en elva månaders bebis? Det är för mig helt obeskrivlig sjukt.
Jag kan nästan inte hålla tillbaka tårarna när jag ser denna video.
Familjen installerade en kamera i huset och fick se sitt eget barn bli slaget av en människa de förmodligen litade väldigt mycket på.


ELLOS


I ♥ KLOCKOR

Igår på bellme såldes det GrandSand klockor. Jag är ju helt förälskad i dessa klockor och har en chockrosa från Triwa. Triwa klockorna är ju rätt dyra så dom kan man inte bara köpa för kul känns det som. I alla fall inte om man är student :)
Men åter till GrandSand klockorna. De väldigt lik Triwa och inte sådär "blingiga" och fula som Ur & Penn's kopior "Jet Set" är. På bellme igår såldes de för ynka 299:-! Sjukt billigt då de kostar 500:-/800:- på GrandSand's hemsida. Jag och Viktor skickade efter en varsin. En vit till mig och en svart till han. Sen kan vi låna av varandra eftersom det är så lätt att byta länkarna själv hemma.
Var dock sjukt sugen på den ljusrosa också. Men eftersom jag redan har en rosa fick jag tygla mig själv och skippa det.


LAW ABIDING CITIZEN


VÅREN


BOBBY
 Smack!


                                Don't tell anybody


Foto: Jag
Systers händer


KLADDKAKA MED LILLSIS
HAN SKRATTAR ÅT MIG FÖR ATT JAG SKRATTAR ÅT HAN

Idag har jag för första gången ätit korv stroganoff på påse. Det är nämligen så att min älskade sambo är världsbäst på just den saken. Eftersom det är hans grej så fick jag inte vara med att laga den. När jag kom in i köket och ser att min älskling har valt en godisskål att vispa blandningen (pulver, vatten, mjölk) i så börjar jag skratta. Jag tycker det är jätte konstigt att välja en porslins-godis-skål att vispa i men det tycker inte han. För mig är det en självklarhet att inte välja porslins-godis-skålen och för han var det självklart att välja den.
Jag hade valt en bunke.

Men det smakade gott. Men inte som korv stroganoff.


Porslins-godis-skålen


Bunken jag skulle ha använt mig av


Vad hade du valt? Är det bara jag som är konstig och tycker att det är konstigt? :)


SNÖIGT I VALLSTABYN

Foto: Jag


GULDKLIMPARNA MED STORT G

 
Foto: Jag


RSS 2.0