Vinnarna!

Jag har nu dragit vinnarna av 3 designer :)

1. Carita - Design nr 3

2. Cattis - Inte valt design än

3. Elin - Inte valt design än

Klant Ida!

Jag satt och skulle godkänna alla kommentarer till tävlingen. På sida två så råkar jag trycka "ta bort" istället för "godkänn"! Så jävla klantigt. Så nu kan jag inte se alla som har varit med och tävla, det var 2-3 stycken som råkade försvinna. Så om du inte hittar din kommentar med tävlingsbidraget så skriv en till kommentar och att du faktiskt var med och tävlade. Jag kommer dubbelkolla på gratisgen så ingen smyger med :) Så, kolla på kommentarerna till "tävlings inlägget" och finns inte din kommentar med så skriver du en ny.

Jag kommer dra vinnare imorgon eller lördag så de som jag har tagit bort har möjlighet att vara med. Hoppas det är ok med er andra?

Tävlingen är avslutad!

Tävlingen är avslutad och det blev inte över 20 tävlande så tävlingen gäller ju tyvärr inte. Som tröst och tack till de som har deltagit tänkte jag lotta ut 2 utav dom designer man kunde vinna, och det kommer alltså ske genom lottning så det blir rättvist. Återkommer med vinnarna lite senare under kvällen.

Mer klänningar...!

Imorgon ska jag klicka hem en klänning. Problemet är bara att jag inte kan välja! Jag, mamma och lillsis har diskuterat och lyckats rensa ur några. Dessa är kvar...Snälla hjälp! Jag och min beslutsångest...


Svart med hjärtan på.


Underbara lila.


Svart med rosa band och öppen rygg.Bara så jävla snygg!


Coola rutor.

Jag önskar att dom kunde göra en klänning med lite av alla klänningar i. För ena saker gillar jag på ena klänningen och en annan sak på den andra. OSV.!

Bebis!

Stort  g r a t t i s  till Maja och Johan som fick en liten dotter idag! :)

Nyårsklänning.

Jag håller på att kikar på en nyårsklänning men jag har sån beslutsångest! Jag har en som jag gillar jättemycket men jag kan ändå inte bestämma mig för om jag ska ha den eller inte. Vilken tycker du?

Alla klänningar kommer från asos.

Tävling!För att vara med och tävla så klickar du på denna länk gratisgen.
Bli medlem och samla 10 poäng. ALLT är självklart helt  g r a t i s  för dig.

Sedan går du in på ellos, chicy eller H&M och väljer ut ett plagg/sko/accessoar som du vill vinna. Kom ihåg att kolla så din storlek finns.

Skriv en kommentar till detta inlägg. Kommentaren ska innehålla:
- Din mail eller bloggadress.
- Ditt användarnamn som du skapat på gratisgen.
- Vilken hemsida du vill vinna ett plagg/sko/accessoar, storlek samt artikelnummer.
- Vilken design du skulle vilja ha.

L ä t t    s o m    e n    p l ä t t !  : )

Tävlingen kommer avslutas den 27:e november kl 18.00!

Det måste vara minst 20 tävlande för att tävlingen ska gälla. Så det ger dig större chans att vinna om du länkar tävlingen på din blogg. (Du får använda bilden) 
Inga kommentarer kommer godkännas förns tävlingen avslutas.

L y c k a    t i l l !Gratisgenerationen

Jag har upptäckt gratisgenerationen! Mycket bättre än gratisbio och man behöver inte värva många medlemmar för att få massa poäng för det. Så man behöver alltså inte en stor blogg för att ta hem en massa gratis saker här ifrån. Att bli medlem är helt gratis och det tar 30 sek att fylla i sina uppgifter :) Att samla poäng är också helt gratis!

Bli medlem genom denna länk och börja samla dina poäng! Klicka HÄR.

Äntligen

Till slut blev designen gjord. Jag är fortfarande inte nöjd så jag kommer fixa den lite till när jag har tid. Eller rättare sagt när jag har lust! Tid har jag ju en massa av. Vilket börjar gå mig på nerverna.
Vill så gärna ha ett jobb att gå till. Behöver ett jobb för snart börjar det eka i kassan, inte okej!

Ska åka iväg till mormor och ingvar nu och äta lite lunch. Ikväll blir det musikalredovisning :D Ska bli så himla kul att se! Den var 3 år sedan man själv stog där. Sjukt att tidden går så fort. Känns som det var igår vi sat i logen och sminkade oss till katter.

RSS 2.0