INTE PÅ TOPP

Idag var jag och Viktor ut på en fotorunda i T-banan. Men kände att jag inte var på topp och hjärnan var blockad från bra idéer... Men men. Lite smakprov från dagen kan jag lägga ut.
WIIHOO


4/4 åker jag och bästaste systeryster hit :D


NÄRA ÖGAT


FOTOBOK

Millah har en tävlig i samarbete med onskefoto.se där man kan vinna en fotobok. Det vore inte helt fel? :)

CLOSE-UPLinda har en tävling i samarbete med tvspelsweb.se där man kan vinna ett close-up filter. Vore helt underbart att kunna utöka kameraväskan med ett sådant, eller vad sägs?


AVATAR

                   
Jag har sett att många gör om dig själv till de i Avatar. Jag blev sugen på att prova den enorma utmaningen som det är eftersom jag inte gjort något liknande tidigare. Väldigt svårt att veta hur man ska gå tillväga. Så nu sitter jag här nästan fem timmar senare och detta är det jag kommit fram till. Ida som Avatar. Helst sjukt vilken tid det tar och vad svårt det är! Denna är ju inte alls bra. Sne och kladdig liksom. Jag har MYCKET kvar att lära.
(Jag har använt mig av Photoshop CS3)

Vilka av dessa två tycker du är snyggast? Det är bara kontrasterna som skiljer.


SNÖ I KYLIGA STADEN


IM IN LOVE

Eftersom min mobil inte är min längre så köpte jag en ny idag :) Är så otroligt nöjd! Dock saknar jag alla nummer som var på mitt gamla sim-kort. Men jag kommer få ett nytt sim i veckan så jag kommer ha kvar mitt nummer. Om du vill att jag ska ha ditt nummer så skriv det i en kommentar :) 

Men mobilen. Nokia N97 mini. Im in love. Iphone, släng dig i väggen!


SLICK OCH STULEN MOBIL

Nyårsafton. Vilken kväll.
Vi (jag, viktor, hans, fredrika och cissi) började här hemma med god mat och spel. Vi ändrade uteställe i sista sekund då "SLICK" på Kägelbanan verkade roligare än Fasching. Vi hade ju hört hur bra kägelbanan skulle vara. Vi kommer dit och betalar dyrt inträde. Vi tycker alla att det är trevligt men lägger märke till att det är väldigt mycket annorlunda människor här. Men det är ju kul! :)
Klockan börjar närma sig tolv och vi får det serverat som på film. Vi börjar kolla lite mer på alla människor och ser att i hörnen står män och kysser män, kvinnor kysser kvinnor och män som vill vara kvinnor kysser män. Det blir på något vis ännu mer självklart när några otroligt piffiga drag queens liknande en fruktbuffe toppad med grädde svänger in från dörrarna. Vi frågar en tjej om det är som vi tror.

Tjejen: Yes! Det här är en gaybar och det är här alla härliga människor samlas!

Kul tyckte jag med grabbarna fick panik och mer eller mindre sprang och hämtade ut sin jacka och fick fira tolvslaget ute på gatan. Klockan var 4 min i tolv så jag och freddan stannade och firade tolvslaget där med guldkonfettiregn och skumpa. Eftersom freddan var ute efter att ragga killar så insåg vi att detta inte skulle lyckas på kägelbanan så vi drog vidare och slöt oss till resten av gruppen på snaps.
Vidare inne på snaps svängde vi våra lurviga lite och hade väldigt kul tills min mobil fick ny ägare utan min tillåtelse.


RSS 2.0