Smiley.

Impuls i Emelies vardagsrum. Stekspaden var den som fick tatuera. Hans 3:e tatuering hamnade på min tå.
(Den ÄR äkta)Det gjorde SKITONT!


Pinsamt i Oslo.

Dessa saker har jag gjort ikväll. (detta skriver jag för att få er att skratta och att förlänga era liv!)

Förfest här på svensken , sedan blev det De villes. En av hårdrocksbarerna är i Oslo :) Vi hade kul där. Jag och Emma bestämmde oss för att dra vidare, till Fridays närmare bestämmt. Vi promenerade dit. På vägen dit så var det en "man" som spelade på något speciellt instrument. Som ett piano fast han slog på strängarna med "trummpinnar". Jag skulle vara snäll och ge han några kronor. Jag gick fram och la ner några kronor "deli deluca" muggen (som alla "tiggare" har). Precis när jag lägger ner kronorna ser jag att det faktiskt är en kaffe late i den. Men det är för sent att rädda. JAG har alltså lagt pengarna i han kaffe late! Och inte i hans "samla-pengar-mugg". Den var inte nästan slut, utan den var nästan full. Och jag ser pengarna försvinna ner i den inte allt för grunda muggen...Den var stor! + full av kaffe late! Och jag som skulle vara snäll, istället förstörde jag hans kaffe late.

Vi gick vidare på Burger King. Jag frågade om jag kunde få chili chees istället för strips. Då sa han att det skulle kosta extra, 128:- totalt. Jag gick inte på den bluffen som tur var. För jag beställde hela menyn + chili chees och då kostade det totalt 108:-. Helt sjukt!

Vi gick vidare. En man stog och spelade gitarr och sjöng. Han var sjukt duktig, så jag tömde mina fickor på småpengar och det var ca 25:- och la dom i hans "gitarr-låda"(dom flesta, som ens lägger pengar ger ca 5:-). Jag filmade med min mobil för att inte missa den underbara stämman! Han kollar på mig och ler lite då och då.. Eller ganska ofta. Och Emma säger "lite han flörtar med dig då!". Och självklart har jag märkt det och tycker det är ganska kul. Efter ett tag kommer han fram till mig (bland all publik) och säger: filmar du? (fast på engelska).
Jag säger: Ja..
Han: Jag tycker INTE om det!
Jag: Men det är bara för mig sjävl.
Han: But i dont want that anyway...!
Jag: okay...Im sorrry....
Han: I dont want to be on youtube!

Då gick vi hem!
Thast it for tonight. Klock: 04.24

Wedding Daze.


What Happens in Vegas.

Jag tycker att det är skit bra när Sandra ger betyg och skriver om filmer hon sett. Brukar kolla på hennes blogg ibland när det ska till att bli filmdags! Så nu tänkte jag försöka hjälpa mina läsare lite också :)


Bomb i Bollnäs.

Det har sprängts 3 bomber i Bollnäs sen maj månad. De två senaste på bara någon vecka. Det är helt sjukt! I går kväll var det en bil som blev sprängd på Alirgatan på gärdet. Undra om det är någon som är ute för att hämnas?
Händer mycket i den lilla hålan ändå.

Design åt Sofia.

Sofias design.

Just nu.

Alldeles precis just nyss fick jag lust att skriva ett jättelångt inlägg. Precis just nu trippade den lusten iväg för att gömma sig ett tag.. Hmm...

Jag kan ju skriva lite om vad som hänt den sista tiden.

Jag jobbar inte kvar på boklageret längre. Massa folk som fick gå för det fanns för lite att göra. Dock var det bara mig som chefen ville ha tillbaka i augusti så det är jag stolt över :) Så nu är jag arbetslös, mellan två jobb, fritidsforkare eller vad man nu vill kalla det.

Igår kväll kom jag hem hit till Oslo igen efter att ha spenderat en tid i Bollnäs. Riktigt skönt var det att få vara hemma ett tag. Behövde verkligen det.

Håller på att söker jobb för fulla muggar men än har jag inte fått något. Men här går man inte utan jobb länge så jag är inte orolig.

Jag var och hälsade på på gamla jobbet idag och tog med mig fika, eftersom jag inte han göra det när jag slutade där. Det var väldigt uppskattat :) Saknar verkligen det jobbet! Ett jobb som det inte känndes tungt att gå till, det är bra jobb :)


Läste lite på Kissies blogg och jag blir så irriterad på folket som ger så jävla taskiga och elaka kommentarer. Visst, hon är inte människan jag älskar mest i världen om ni förstår vad jag menar. Men dom människorna som skriver dessa kommentarer om hur dum i huvet hon är osv. till henne är väl lika dåliga själv då? Det tycker i alla fall jag. Det är ju liksom inte något dom MÅSTE läsa om dom nu tycker så illa om henne. Varför kan man inte bara hålla det för sig själv om man nu vill läsa bloggen fast än att man "hatar" henne? Varför i huvud taget lägga ner energi på att skriva så elaka saker? Det är så otroligt många bloggare som blir utsatt för det och jag tycker att det är fel. Alltså när man kommenterar enbart för att vara elak, sen så ska man ju sjävklart få säga vad man tycker men det finns ju en gräns.

Oj, vad rörigt det blev.
Förstår ni vad jag menar?
Har jag fel?


_________________________________________________________________

Det blev ett ganska långt inlägg ändå.

RSS 2.0