SLIgår:
Skitstressad på väg till tunnelbanan. Kliver på en A-brunn av misstag med försöker övertala mig själv om att det är lugnt för det var ganska mycket snö just där jag klev. Kommer fram och möts av en skylt på 1x2 meter. STOPP! All trafik inställd. Bussar har satts in.
Ännu mer skitstressad på väg till överfulla ersättningsbussat som är så fulla att man inte får kliva på.
Ännu ännu mer skitstressad tar jag upp mobilen. Just de ja, jag var på bio i fredags och köpte ost-popcorn-krydda som jag sedan la fint i innerfacket i väskan. Mobilen är inte längre brun utan den är gul och luktar ost...
Jag påminner mig själv om att aldrig mer gå på en A-brunn utan att slå mig själv tre gåner i ryggen.
Stelfrusna fötter, tre bussar, en tunnelbana och två timmar senare är jag äntligen framm i skolan.
Två tunnelbanor och tre bussar senare är jag även hemma.

Det värsta är att det är pga vädret allt detta kaos har brakat loss. Det är minus 15. Solsken. För en gångs skull plogade vägar. Inte en enda snöflinga som faller från det blå. Helt underbart perfekt väder.
Oj, blev det vinter i år igen. Precis som de senaste 2000 åren...?

 

 

 


MOTIVERING

Jag är med och tävlar om en dator från compaq + mobilt bredband.

Min motivering är att min dator som jag delar med min sambo håller helt och hållet på att gå i krash. Den låter som en traktor, bokstavligt talat! Jag älskar att jobba i photoshop och måste ha tillgång till det på grund av skolan men det är nästan bara att glömma. Datorn pallar inte längre med photoshop.
- Jag är fattig student och vill jobba i photoshop utan att få ett nervsammanbrott för att det stängs ner hela tiden och allt jobb försvinner.
- Det skulle underlätta mitt skolarbete enormt då jag nu oftast stannar på skolan till sena kvällen då jag inte kan sitta hemma med datorn.
- Jag behöver en bra dator får att ha möjlighet att nå mitt drömyrke.
- Jag vill ha min dator i mitt knä utan att bränna benen, då datorn blir så het att den hittils har smält en sladd...


FÄRG VS SV/V

 

 

 

 

 

 
Foto: Jag

Vad gillar du?

SNABBT, ENKELT OCH SKITGOTT


DESIGN

Som ni kanske märkt har jag fipplat lite med designen. Men nu kan jag inte välja vilken header jag ska ha.
Vilken tycker du?
SHOPPINGBEGÄRET KOMMER SMYGANDE

Eller ja, smygande och smygande. Det kommer i ett flygplans hastighet. Jag och Viktor hade shoppingförbud förra månaden för att spara pengar och jag är riktigt stolt! Den enda jag fuskade med att köpa var ett diadem (stavning?). Och lite kameraprylar........... Men de räknas inte för de var livsviktiga :)

Nu kliar de i alla fall bra mycket i fingrarna. Shopping är snart ett måste.


STICKGRAFFITI

Skrev ett reportage om stickgraffiti. Här är några bilder jag tog. Vad är snyggast?


PIMP YOUR SHOE

Jag köpte ett par vanliga svarta kängor på skopunkten. Det är lite tråkigt eftersom ALLA har lika så jag pimpade till mina lite med ett skärp och ett halsband :) Ursäkta de oskarpa bilderna...!


RSS 2.0