Tips

Vill du ha fler besökare till din blogg? Hittade en sida som verkade fungera bra. Klicka här om du vill se hur det fungerar.

Ingen..?

Igår hade jag nästan dubbelt så många unika besökare än vad jag brukar ha. Men inte en enda kommetar...?
Liiite snålt :)

Come on! ;D


Hemma

Idag satt jag på tunnelbanan och tänkte på hur det skulle varit i helgen om jag var i Bollnäs. Jag kom fram till att det skulle blivit mycket öl, tranan och dansa loss och sedan en sjujäkla baksmälla. Men vet ni? I miss it!

Jag har hemlängtan. Jag saknar alla där hemma.
Jag saknar nog inte själva Bollnäs och utan ni underbaringar som är där hemma. Och min älskade familj.

Men den 28:e kommer vi hem! :)
Då blir det party för fulla muggar.

Nysande pandabebisen

Här kommer den underbara videon. Den är bara 16 sek så du har tid att se den.Skrattattack

Igår när jag satt på tunnelbanan på väg hem från jobbet så fick jag en skrattattack som jag inte kunde hejda. Det gick verkligen inte att stoppa den! Det är så pinsamt när man sitter själv och inte har någon att skratta med. Jag satt bredvid massa personer som jag inte kände så dom måste ju ha trott att jag var knäpp. Haha.

Anledningen att jag börjate tokskratta var att jag började tänka på ett youtube klipp som jag och Johanna kollade på innan jag åkte från jobbet.

Gå in på youtube och sök på "The Sneezing Baby Panda". Så himla kul!

Sitter på jobbet nu så jag kan inte länka. Men jag kan lägga upp klippet ikväll :)

Vill nu!

Jag vill åka nu! Orkar inte vänta :)

Jag var till doktorn för några dagar sedan och hade hoppats på att få något som söver en elefant utsrivet. Men icke sa nicke!
Jag blir ju så jäkla åksjuk när jag flyger så det är en riktig pest. Jag har provat allt! Eller ja, nästan allt i alla fall.
Hon skrev i alla fall ut något som var receptbelagt som jag inte provat förr. Hoppas på att de funkar.

Sitter på jobbet nu, vart annars? Känns som att jag bor här.
Idag när jag och Johanna gick till Ica på rasten så sa jag att vi skulle gå hem. Då jag menade jobbet. Då är det illa...?

ÄntligenDen 10:e juni bär det av. Ska bli så otroligt skönt! :)

Den absoluta favvosen

I'm in lööööv!

Bikini

Wave Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM

Råkade klicka hem denna idag. Jag menar... Man måste ju ha en bikini om man ska ut och resa!
Förlåt älskling..! :) 

RetuschInte undra på att alla som är med i tidningar har så fin hy.

Benjamin Buttons otroliga liv


REC


Eagle Eye


Design

Som ni ser har jag suttit och fipplat lite med designen. Hjälpte Pär lite i veckan med hans och då insåg jag hur kul det är. Hade nästan glömt. Har även lovat Malin en header så jag hoppas att jag har orken att sätta mig ett tag med hennes ikväll :)


Model house

Glömde att skriva att jag, Anna och Madde var på Model House och fotade oss. Det var jäkligt kul faktiskt :) Skulle vilja göra det igen för jag var inte riktigt engagerad när jag väl var där inne eftersom jag stressade iväg direkt från jobbet. Men kul var det.
Man fick ju så klart köpa bilderna för en dyr peng. En dyr peng på 3.000:-. Men allt slutade med att alla vi tre fick ALLA kort gratis :)
Bjuder på några bilder.Hittar ingen rubrik

Jag har precis gått klart ännu en utbildning på jobbet, Com Hem...
Så nu sitter jag på kundservice för Vårdguiden, Tvins, Miljöförvaltningen, Bredbandsrådgivare, Com Hem och det kan även droppa in något samtal på Mäklarregistret. Alltså sex projekt.

Man börjar bli lite yr i bollen, men det funkar ändå bra. Men det gäller ju som sagt att ha en jäkla koll hela tiden.

Vädret är ju underbart! Helt otroligt! Så det är verkligen jättekul att sitta inne på kontoret nu när solen är varm och skön. Här inne är det säkert inte över 18 grader och svinkallt. Ska jobba imorgon också. Tre helger denna månad. Men jag står ut för den 10 juni åker jag, Viktor, Madde och Tobbe till något varmt ställe! Vi har bestämmt att vi ska ta den billigaste sista minuten resa då. Med krav på sol och bad, men annars kan vi åka vart som helst :)
Ska bli så jäkla skönt!

Sen blir det ju midsommar i Bollnäs. Ni där hemma; vad hände då?
RSS 2.0