MÅSTE

Jag bara måste dela med mig av dessa som jag tycker är otroligt kul. Förmodligen bara jag som tycker det men här kommer de i alla fall :)


PS: Viktor ville att jag skulle påpeka att det är skrivet med VÄNSTER hand medans han pratade i telefonen. Han har finare handstil egentligen!

DAGENS TEMA


Foto: Jag

FOREVER21.COM


VÄRLDENS COOLASTE BOK


På boklagret i Oslo packade vi upp många såna här böcker. Jag blev helt förälskad i den och jag tycker den är en helt underbar pop-up-bok! Eftersom vi inte fick köpa böcker från lagret så jag jag försökt få tag i denna i snart ett år och nu har jag äntligen fått hem en :) Den har varit slutsåld över allt, utom i USA. Tur som jag hade så pratade jag med Malin som befinner sig där och hon var snäll och köpte en och skickade hit den :)
TACK!

Slänger in två större bilder på min favvo.


DAGENS TEMA


Foto: Jag

SNYGGT LJUS


Foto: Jag
Denna bild är självklart väldigt redigerad i ljus och färger.

DAGENS TEMA


Foto: Jag
"Modell": Jag

TEMA KLOCKA


Foto: Jag
Modell: Viktor

FOTO

Min kära kollega kom med en bra ide idag. Nämligen att jag ska knäppa och lägga upp ett kort om dagen. Förmodligen kommer jag inte hinna det varje dag men nästan i alla fall. Dessa ska självklart vara i olika teman som jag inte väljer själv. Det är ju både kul och bra när jag ska söka fotoskola, så kanske jag lär mig något innan jag börjar plugga...? Detta är ju mest för att jag tycker att det är kul :)

Så nu får ni gärna komma med förslag på olika teman! :)

DAGENS TEMA


KRETAKreta, Makrigialos. 1 oktober far vi. Lovley! :)

RSS 2.0