Nytt boende.

Jag upptäckte att jag inte är så bra på att måla raka sträck. Men det duger! :D

Trivs i alla fall jättebra här än så länge. Skönare säng, betydligt renare!, inte papperstunna väggar, härliga människor, ingen stank av möggel och diverse andra äckligheter och inte fastnar man med strumporna i utspillda alkoholdrycker som legat där två veckor. Området är också tusen gånger bättre. Mycket lugnare här. Man hör inte hur folk bråkar och inga pistolskott heller. Det är bra :)

Hur smart är du?

Gå in och kolla HÄR hur många poäng du får. Kolla in Lillys blogg så kanske du får en present på köpet.Jag tror faktiskt att jag skulle kunna få lite bättre resultat om jag skulle göra testet utan att vara sjuk och trött :)

Oj vad roligt det var.

Det var roligt att skriva i bloggen :) Jag har inte haft någon lust på ett tag nu. Kanske för att det inte har hänt något speciellt?

Men medans jag ändå är igång så kan jag ju passa på att säga att jag sa upp mig idag. Kommer flytta hem den 26:e september. Distansförhållandet har funkat bra. Men att allt ska vara så krångligt så fort man ska ses tär på en. Det tar ca 12 timmar att åka tåg mellan Oslo-Bollnäs. Och ska man då ses över en helg så får man endast lördagen, eftersom fredag och söndag går åt till att åka tåg. Så ett halvår med att ses 1-2 lördagar i månaden räcker.
En god vän till mig sa: Varför sitta här och bli bitter när man faktiskt kan åka hem?
Det är så bra sagt.

Jag är supernöjd över mina sex månader i Oslo. Jag älskar staden! Och jag kommer förmodligen att komma tillbaka hit någon dag. Jag har lärt mig mycket och träffat underbara människor.
Love it!

LG Prada.Denna klickade jag hem idag. Har behövt en ny mobil ganska länge nu men idag fick jag nog. Min gamla mobil knäpper av sig själv och sedan på sig själv ganska ofta. Det brusar så mycket att man inte hör vad personen i andra änden säger. Idag när jag pratade med Viktor så knäppte den av sig själv 5-6 gånger, jävligt drygt!

Så nu är det bara att vänta på att den nya ska komma :) Längtar tills man kan föra en normal konversation över telefonen!

Underbar.


Inte allt för nytagen bild. Men jag gillar den skarpt.

En kopiator är allt man behöver för att rädda världen.


Allt papper som går åt förstör världen. Tänk så många regnskogar som blir förstörda!

-Varför använder man inte bara kopiatorn så slipper man ta av regnskogen?

Tack för den fina födelsedagspresenten SJ!


Min födelsedag är IDAG.
Fint att spendera den på ett svettigt jävla tåg, HELA dagen. 
Hat mot SJ från och med nu.
Eller nyss.

Upputsning av sovrummet.

Missade att ta "före-bilder" när det var möblerat.


Vi ska måla ett mönster på garderobsdörrarna med lack så det bara syns i vissa ljus, men vi måste få tag på en overhead först :) Jag är väldigt nöjd i alla fall :)Grattis!RSS 2.0