Glöm inte att skriva mail eller blogg

"elsa :)", du har inte skrivit mail adress eller din blogg så jag kan inte kontakta dig. Skriv en ny kommentar :)

Jag märker att det är många som glömmer fylla i dessa fält. Och då blir det lite svårt att svara om personen har en fråga. :)

It's a fucking joke!

Sj. Sj är ett stort jäkla skämt! Försenat hit och försenat dit, svettiga jävla tåg utan internet och jag lyckas alltid få sittplats så jag åker bakåt i tågets färdriktning just för att jag mår så jäkla illa när jag åker bakåt. Detta vet ju självklart SJ. Detta gör de bara för att jävlas med mig, det vet jag.

Sveriges befolkning kommer snart gå in i världens största depression på grund av att SJ gör livet till ett helvete för alla tågåkare. Ett kallt helvete är det dessutom! Det räcker inte med att man ska stå och vänta på de jävla SJ tågen som är försenade i en evighet utan det ska också vara så kallt ute att det bildas istappar från näsan.


När man ska åka tåg med SJ kan man åka till stationen en timme senare för man vet ändå att man kommer hinna med det. Kom ihåg det till nästa gång. Jag åker tåg ganska ofta och under det senaste året har jag inte varit med om att SJ har varit i tid EN ENDA GÅNG. Vart ligger problemet? Är det den grisiga jävla chefen som roffar åt sig alla pengar istället för att bättre företaget? Är de som ska organisera och planera inte människor utan en hög efterblivna elefanter? Kan ingen som jobbar på SJ klockan?


Macka? Kaffe? Choklad? Nej, just ja. Jag sitter ju på SJ:s tåg där allt kostar en miljon oavsett vad man köper. "Lite vatten tack" -  "139:- tack!".  


Personalen på tåget springer runt och tjuter så högt att det hörs ända hem till Bollnäs. Men det är ju coolt. Det är deras supermoderna walkietakis som piper som skållade råttor för det läcker ur toaletterna så det rinner ut på golvet och genom dörren. Personalen har panik.


Bredvid mig sitter en familj som har stora problem. Ända sedan vi lämnade Stockholms central har alla fyra försökt klurat ut hur man fäller ryggstödet bakåt. Nu är vi i Uppsala. Och de har fortfarande inte fattat att de 5 cm de lyckats få bak ryggstödet är allt som går!


Och nu till det jag vill säga, det ni säkert redan förstått. Jag HATAR SJ!


P4 "En stor eloge till SJ tåget som kom från Narvik som "BARA" var 5 min försenat"


Det var väl den kortaste förseningen på 10 år. GRATTIS SJ!


Någon?

Är någon intresserad av någon av dessa designer?


Sötaste

Igår var vi hos Viktors mormor och morfar och käkade tacos. Hur gott som helst och nästan hela familjen samlad. Bäst av allt var väl att sötaste bebisen i välden var där, Elvira. Maja och Johans lilla dotter :) Bilderna är "snodda" av Pär 
 

Jaaaaa!

Jag har fått jobb! :) Går utbildning nästa vecka tis-tors. Sen börjar jag jobba på riktigt den 2 mars. Helt perfekt!
Det är ett kundservice jobb. Man sitter på 4 projekt samtidigt. Bland annat sjukvårdsrådgivningen. Så ringer du dit kanske du hamnar hos mig :) De andra är comhem, aftonbladet och tvins. Helt ok företag!
Allt har fallit på plats. N u   ä r   a l l t   k l a r t. Och det känns så jävla sköööööööönt!

Present tips


1:a februari är det göttadag här hemma


Min gud

Helt otroligt! Den 15:e mars ska jag och mina bästaste tjejer leva oss tillbaka till den bästa tiden i livet. Eller alla tider i livet är väl den bästa på sitt vis, men i alla fall en V Ä L D I G T   s p e c i e l l  och underbar tid. Tiden som förmodligen påverkade och formade mig mest till den människa jag är idag. Tiden ingen av oss tre någonsin kommer glömma! Stjärnan på vänstra handen, det kolsvarta sminket och viljan att förändra samhället!
Den 15:e mars ska vi lyssna och se THE gud, T h å s t r ö m.


Området


RSS 2.0