Gratisbio.se

Jag har hört mycket om det sidan men att det var så här bra trodde jag inte :) När man samlat ett visst antal poäng så får man lösa ut det i presentkort på riktigt bra affärer :) Som H&M, Din sko mm. Det bästa är ju att man samlar poäng gratis! Ingen ting behöver kosta, sen får du ett presentkort på 700:- vipps bara. Hur bra som helst!

Om du klickar HÄR och blir medlem (vilket här HELT gratis, som det också är att samla poäng) så får du 75 poäng i startpotten och inte bara 50 poäng. Vad väntar du på? Klicka!

En helt otrolig tävling!


Det lottas ut en resecheck från travel link på 25.000:-! Helt galet :) Var med och tävla du också, genom att klicka HÄR.

Jag vet inte om man skulle motivera så där fyndigt som alla gör också men jag har ingen bra motivering och tänker ju inte direkt ljuga ihop någon heller som vissa är så bra på. Det är helt enkelt så här:
Jag vill inget hellre än att åka utomlands just nu.
Jag är skitfattig.
Thats it :)

Vore så himla underbart att få åka iväg och bara rå om sig själv och ta en paus från allt en sväng. Det är verkligen min stora dröm just nu. Skulle jag mot all förmodan vinna skulle jag nog inte berätta det för någon och sedan bara överaska den/dom jag vill ha med när jag har bokat och bara säga att om en vecka åker vi :) Det vore ju helt underbart att kunna göra något sådant!

Håll era tummar!

Vinn plattång från GA.MA


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

Matrix hårvårds-paket

Linda har en tävling. Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen och var med du också! :)


Ett stygn och strips.
Den 18:e maj satt vi på legevakten för att sy igen Jessickas fot efter att hon skurit upp den på en glasflaska. Två veckor senare var det min tur att sy igen foten.
Jessicka fick 4 stygn och när jag satt där och väntade så tänkte jag "hoppas det inte behövs sys, men behövs det ska jag fan ha 5 stygn!".
ETT ynka litet stygn var det enda jag fick. Eller ja, dom tejpade resten.

Olyckan skedde på jobbet när jag och en kollega skulle lyfta av en stor låda från en jekketralla (vet inte vad det heter på svenska, men en sån man flyttar lastpallar med) och när vi lyfte rullade den så jag fick min fot under. Inte under hjulet utan undet den sylvassa metallkanten. Känndes inget men blodet forsade kan jag ju säga.V i k t o r  var här i helgen. Helgen började ju inte så bra med min fot eftersom vi hade planerat att åka till en ö och bada. Det gjorde vi ju i och för sig också men det blev dåligt med badande så vi höll oss bara till solandet. Så då hade allt blivit bra igen :) Lördagen fick jag reda på att jag hade fått mycket mer lön än jag trott så det var också super bra! Hela helgen var helt enkelt super härlig. Men...Måndag när vi går till bilen (mammas bil) så hade det varit inbrott i bilen så rutan var krachad. Tillbaka till jobbvecka och otur. Viktor befinner sig just nu i Spanien med grabbsen med stort G. Jag hoppas dom har det trevligt och får en fin och rolig vecka :) Och jag hoppas också att dom kommer tillbaka lika bleka som dom var när dom åkte. Haha.


Jag kommer som sagt att åka hem till Sverige onsdag 18:e juni. Kommer fram så jag är hemma i bollnäs på torsdagsmorgon. Hör av dig om du vill ses!

Mina föräldrar är dom bästa.

Ingen kan ha bättre mamma och pappa än jag.
Jag skulle inte stå här idag och det inte vore för dom.

Dom har alltid stöttat mig i det jag vill göra och har gjort. Går det inte att utföra på egen hand så klappar dom mig på axeln och hjälper mig på vägen.
Mina egna val har alltid varit de som har varit viktigast. Det betyder mycket. 

Med deras vägledning har jag blivit den människa jag är idag, och jag är en bra människa :)

Jag älskar min mamma och pappa, och självklart lillsis också :) 


Hattifnatt för min familj :)

Steve Madden skor hos Lily.

Gå in på Lilys blogg och tävla om ett par Steve Madden skor. Helt underbara!
Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen.

image131

RSS 2.0