Spärrarna

När man åker tunnelbana och ska gå upp och ut från den så går man igenom en spärr. På de flesta ställena är det en "glas dörr" som öppnas automatiskt när man går och den stängs automatiskt när man gått förbi. När man går flera stycken på rad så hinner den stängas lite mellan vaje människa och jag hatar att gå igenom den då. Jag tror alltid att dörrarna ska slå igen när jag går igenom så att jag ska fastna.
Jag förstår inte varför jag tycker det är så läskigt, men jag blir alldeles nervös och hjärtat börjar slå snabbare så fort jag ser dom. Kanske någon hemsk upplevelse från barndommen?
Haha.

Earth Hour – timmen när ljuset slocknar

lördag den 28:e kl 20.30 ska man stänga av allt eldrivet i en timme för miljöns skull. Detta hjälper självklart inte miljön utan det är bara för att visa att man vill klimatet väl. Kommer du att stänga av dina elprylar?

Är hela klimatgrejen en bluff eller är det så illa som alla säger? För att få in pengar?
Temperaturerna höjs och det är tydligen folkets fel. Men temperaturerna har ju även blivit högre på mars..?
Är det också vårat fel?
Är det inte bara något som händer i universum och inte pga av oss?
Vad är den riktiga orsaken och kommer man verkligen att kunna förbättra den eller är det meningen att det faktiskt ska bli varmare och att allt som händer med miljön faktiskt ska hända och är "planerat"?

Nytt projekt

På tisdag börjar ännu en utbildning på ett nytt projekt, hälsoskydd.
Jag har jobbat här i tre veckor och har redan gått 3 utbildningar. Vårdguiden, tvins och bredbandsrådgivaren. Det är ett nytt projekt i veckan. Jag har ju knappt hunnit lära mig det första än.

Jag sitter alltså på alla dessa linor samtidigt. När det ringer piper det till i telefonen och den svarar automatiskt efter 1 sek. Det står på telefonen vilken projekt det ringer på så då gäller det att ställa om fort om man precis laggt på ett tvins samtal och nästa blir tex vårdguiden. Jag har 10000 nätsidor uppe samtidigt för alla olika projekt så det gäller att hålla sig fokuserad hela tiden och veta vad man ska svara :)
Det är lite kul att det bara är en endaste kille som jobbar här. Dom sa att han var den enda killen som hittils har klarat att ha så många bollar i luften. HAHA!

Men jag trivs jättebra här! Eftersom man har så många bollar i luften samtidigt så tröttnar man ju inte så fort heller :) Och det här är nog ett av de bästa jobben jag haft. Fast det hade gärna fått varit lite bättre betalt.

Imorgon kommer min barndomsvän Sofie och äter lite frukost med mig innan det blir dags för oss att åka till jobbet. Det ska bli kul :)
Lägenheten på samma våning som oss kommer bli ledig om ca en månad och vi hoppas på att Sofie och Andreas ska få den lägenheten! Det vore hur kul som helst! Jag har pratat med Leif som fixade lägenheten till oss för han känner hyresvärden som vi hyr av så vi håller våra tummar för att han ska få in Sofie och Andreas nu också :)
Det gäller ju att ha kontakter för att komma någon vart i denna stad. Så det hoppas vi på!

Annars händer det inte så mycket...
Vi kommer hem till Bollnäs den 9:e april. Då måste det bli fest! Så styr upp något ni där hemma. Punkt! 

Thåström

Igår var jag och brudisarna på Thåström. Så jäkla bra! Han var helt underbar och alla låtar jag ville höra spelades utom en, hjärter dam. Helt otroligt var det.

Annars händer det inte så mycket. Sitter på jobbet nu. Känns som jag bara jobbar och sover. Och nu kommer jag att jobba alla dagar utom torsdag ända till nästa fredag. Känns lite tungt faktiskt. Jobba två veckor i streck sedan på fredagen 27:e mars blir det personalfest och lördag 28:e mars blir det födelsedagsfest/inflyttningsfest hos oss på boställsvägen :)

Hör av dig om du vill komma.


Inget nät

Hej hej!
Vi har inget internet här än så jag har inte kunnat upptadera och kan bara skriva lite snabbt nu.
Men flytten gick jätte bra.
Vi trivs jätte bra.
Lägenheten och området är super!
Jag trivs skitbra på jobbet.

Allt är riktigt bra!

RSS 2.0